برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی

دانشکده توانبخشیRehabilitation Faculty

فهرست اصلی
تاریخ : يکشنبه 10 آذر 1398
کد 401

رویداد استارت آپ سلامت تبریز ۱۳۹۸" برگزار شد

رویداد استارت آپ سلامت تبریز ۱۳۹۸" به همت کانون برگزیدگان و مرکز نوآوری و شتابدهی سلامت دانشگاه علوم پزشکی تبریز و با مشارکت کانون اسکناس دانشگاه، هفتم مهر ماه در مرکز نوآوری و شتابدهی برگزار شد

به گزارش مفدا تبریز، در این رویداد، "دکتر محمدحسین صومی" رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، اساتید، پژوهشگران، فعالان در حوزه فناوری و جمعی از دانشجویان استعداد درخشان دانشگاه علوم پزشکی تبریز حضور داشتند

مراسم با تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید و پخش سرود ملی آغاز شد و "سید سینا دریتیم" دانشجوی داروسازی، اجرای مراسم را به عهده داشت.
نخستین سخنران این رویداد، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز بود. دکتر محمدحسین صومی با اشاره به اینکه دانشجویان چون امانتی هستند که حفظ، نگهداری و پرورش آنها بر عهده مسئولان دانشگاه است، افزود: مسئولان دانشگاه وظیفه دارند استعداد و توانمندی‌های بالقوه دانشجویان را بالفعل سازند و از این رو امانت داری در دانشگاه با سایر دستگاه ها و مراکز دولتی متفاوت است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، شکل گیری مرکز نوآوری و شتابدهی را نشانی از همت مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای گشودن افق‌های جدیدی برای دانشجویان استعدادهای درخشان دانست و گفت: در این مرکز، دانشجویان با کمک اساتید و محققان می‌توانند کارهای بزرگ و ماندگاری را به ثبت برسانند.

 

پس از سخنرانی ریاست دانشگاه، مجری برنامه، ضمن تقدیرو تشکر از دکتر صومی از جانب تمامی دانشجویان به جهت فراهم سازی چنین زمینه و بستری برای نوآوری و فناوری، گفت: ما دانشجویان عهد می‌بندیم که لذت ورود به حیطه فناوری و پایان نامه‌ها و طرح های تحقیقاتی خود را با عنوان بومی سازی فرآورده‌های دارویی و تجهیزات پزشکی و هر محصول مرتبط با سلامت آغاز بکنیم و هر هزینه‌ای که برای تاسیس این مرکز انجام شده است را در مدت زمان کوتاه، به صورت چندین برابر، قابل برگشت خواهیم کرد.

سخنران بعدی "رویداد استارت آپ سلامت تبریز ۱۳۹۸"، "دکتر امیررضا غضنفری" مدیر عامل شرکت سینا حمد آریا بود. وی با بیان اینکه با وجود همه بحران‌ها و با قبول همه شرایط موجود، فرصت‌های بسیار زیادی برای صنایع فراهم است، افزود: حیطه صنعت پزشکی از مسائل استراتژیک کشور است و مسئولان  نمی‌خواهند در این حوزه  وابسته باشدیم و به همین جهت از فن آوران حوزه سلامت استقبال خوبی می‌شود. 

پس از سخنرانی دکتر غضنفری، دکتر حسن امینی، دبیر علمی این رویداد، با حضور در جایگاه، نحوه پر کردن فرم‌های داوری توسط دانشجویان استعداد درخشان را توضیح داد.
"رویداد استارت آپ سلامت تبریز ۱۳۹۸" با برگزاری پانل داوری دارویی و بیوتکنولوژی، پانل داوری فناوری اطلاعات و پانل داوری تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ادامه یافت.

رئیس داوری پانل دارویی و بیوتکنولوژی را دکتر یدالله امیری بر عهده داشت و دکتر حامد همیشه کار و دکتر اردلان دیگر اعضای این هیات داوری را تشکیل می‌دادند. در بخش پانل داوری دارویی و بیوتکنولوژی، طرح "CAR T-Cell تراپی" توسط دکتر قاسمی و تیم همکار وی ارائه شد. همچنین در این بخش، طرح "طراحی و ساخت نانوژل محلول مرطوب کننده چشمی" توسط دکتر سعیده سامع و تیم همکار وی برای هیت داوری و حاضران تشریح شد. 
رئیس داوری پانل  فناوری اطلاعات را دکتر سلطانی عهده دار بود و دکتر فردوس و دکتر الهامی هم در این هیات داوری حضور داشتند. در بخش پانل  فناوری اطلاعات، طرح "روپوش؛ بازار آنلاین خرید و فروش لوازم آموزشی، مصرفی، تحقیقاتی پزشکی" توسط کاوه معتمدیان و تیم همکار وی ارائه گردید. در این بخش همچنین طرح "توانمندسازی خودمراقبتی در کودکان مبتلا به بیماری‌های غیر واگیردار در قالب بازی" توسط صنوبر نادریان و تیم همکار وی برای هیات داوری و حاضران تشریح شد. 
 
رئیس داوری پانل  تجهیزات و مواد آزمایشگاهی، دکتر فرج نیا بود و دکتر هاشمی اقدم و دکتر اکبرزاده سایر اعضای هیات داوری را تشکیل می دادند. در این بخش، طرح "تولید رنگ گیاهی با ساختار نانویی برای تشخیص DNA و RNA" توسط دکتر ارجمندی ارائه گردید. همچنین در این بخش، طرح "Repeater Pipette" توسط مرضیه مظاهری و تیم همکار وی تشریح شد. 

 تجلیل از تیم های برتر از قسمت های جذاب و هیجان انگیز "رویداد استارت آپ سلامت تبریز ۱۳۹۸" بود. 
در بخش ارائه طرح در پانل دارویی و بیوتکنولوژی، طرح "طراحی و ساخت نانوژل محلول مرطوب کننده چشمی" به عنوان برتر معرفی شد. همچنین در در بخش ارائه طرح در پانل فناوری اطلاعات، طرح "روپوش؛ بازار آنلاین خرید و فروش لوازم آموزشی، مصرفی، تحقیقاتی پزشکی" به عنوان طرح برتر شناخته شد. در بخش ارائه طرح در پانل تجهیزات و مواد آزمایشگاهی، طرح "تولید رنگ گیاهی با ساختار نانویی برای تشخیص DNA و RNA"به عنوان طرح برتر مورد تقدیر قرار گرفت. 

در بخش پوستر در پانل دارویی و بیوتکنولوژی، طرح "پماد زخم بستر فراهم شده با فرآورده های جانبی زنبور عسل" ارائه شده توسط مهسا میریان و تیم همکاری وی به عنوان برتر انتخاب شد. همچنین در بخش پوستر در  فناوری اطلاعات، طرح "ارائه خدمات خودمراقبتی و مراقبتی به سالمندان از طریق شبکه مخابرات" ارائه شده توسط صنویر نادریان و تیم همکاری وی به عنوان برگزیده این بخش معرفی شد. در بخش پوستر در پانل تجهیزات و مواد آزمایشگاهی، طرح "دستگاه جامع پایش سلامت" ارائه شده توسط پریسا ضیاء و تیم همکار وی به عنوان برتر دست یافت.