برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی

دانشکده توانبخشیRehabilitation Faculty

فهرست اصلی
تاریخ : يکشنبه 20 بهمن 1398
کد 428

انتقال و تجمیع کتابخانه دانشکده های علوم توانبخشی ، پیراپزشکی و دانشکده علوم نوین پزشکی

در راستای استفاده بهینه از فضاهای فیزیکی و تسهیل دسترسی دانشجویان و اعضای هیات علمی کتابخانه دانشکده های پیراپزشکی ،علوم توانبخشی و علوم نوین پزشکی به محل جدید منتقل و در یک ساختمان مستقر شدند .
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم  توانبخشی: پیرو تصمیم  دکتر صومی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز و در راستای استفاده بهینه از فضاهای فیزیکی و همچنین تسهیل دسترسی دانشجویان و اعضای هیات علمی ، کتابخانه دانشکده های پیراپزشکی ،علوم توانبخشی و علوم نوین پزشکی در یک ساختمان مستقر شد.   

 
دکتر سلطانی رئیس دانشکده علوم توانبخشی گفت : این کتابخانه بخشی از یک شبکه گسترده فرآهم آوری اطلاعات برای جوامع علمی و شهروندان بوده و به عنوان زیر مجموعه­ای از دانشگاه علوم پزشکی تبریز تلاش می کند تا در امر آموزش، پژوهش، یادگیری و دیگر فعالیت‌های علمی از طریق تسهیل دسترسی به اطلاعات مورد نیاز مراجعین به  دانشگاه را حمایت نماید.

کتابخانه علوم توانبخشی در سال 1371 همزمان با افتتاح دانشکده و تنها با 300 جلدکتاب آغاز بکار نمود و با تلاشهای صورت گرفته توسط همکاران همه ساله از لحاظ منابع تکمیل تر می شود که در حال حاضر این کتابخانه بعنوان یکی از غنی ترین کتابخانه های ایران در زمینه فیزیوتراپی، گفتار درمانی و کاردرمانی و شنوایی شناسی در خدمت دانشجویان ، اعضای هیات علمی و کارکنان علاقمند دانشگاه می باشد .

ایشان افزود: یک کتابخانه موفق ابتدا باید بتواند نیازهای پژوهشی، آموزشی و یادگیری کاربران خود را شناسایی کند تا مجموعه منابع و ابزارهایی را فراهم کند که آموزش، پژوهش و یادگیری را تسهیل می­کنند و محیط فیزیکی و یا مجازی صمیمی، راحت و آرامی را برای مطالعه، تدریس و پژوهش ایجاد کند.

دکتر سلطانی خاطرنشان کرد: کادر کتابخانه تلاش می کند تا ضمن استفاده از فناوری و اطلاعات به روز با معاونت پژوهش و فن­آوری دانشگاه همکاری کرده و با دیگر کتابخانه­های دانشکده­ها نیز هماهنگ عمل کند.

رئیس دانشکده گفت :کتابخانه علوم توانبخشی با یاری خداوند و تلاش گروهی بر آن است تا با پیشتازی در ارتقای علمی و توانمندسازی استفاده کنندگان و تضمین مجموعه­ای گسترده و متنوع، سهم دانشگاه را در تولید علم، آموزش و پژوهش بالا برد . به همین  منظور در استفاده از ساختارهای نوین در عرصه اطلاعات و فناوری و با اتکا به نیروی انسانی کارآمد بهره برده و از تغییرات مثبت در رویارویی با انبوه اطلاعات و نیازها و رفتارهای در حال تغییر کاربران استقبال می­نماید تا مجموعه و خدمات برخوردار از بالاترین استانداردهای ملی را برای تمامی دانشجویان، استادان و پژوهشگران فراهم کند.
دکتر سلطانی در پایان افزود : به نظر آهسته آهسته با تغییر فرم کتاب، سند، صوت و تصویر، کارکرد کتابخانه و آرشیو و حتی ساختمان آنها تغییر کرده و متناسب با نیاز کوچک خواهد شد. کتابخانه‌ها به سمت پلت فرم شدن می‌روند، یعنی وظیفه این مراکز تعاملی خواهد شد که متقاضی اطلاعات را به تولید کننده اطلاعات مرتبط کنند و در این پیوند اطلاعات نوینی ایجاد کنند چرا که رفتار اطلاع یابی و نیازهای مراجعه کنندگان نیز در حال تغییر است؛ به یقین افرادی موفق خواهند بود که به استقبال این تغییر بروند و خود را به روز کنند.