دکتر تقی زادیه گفت: از بین ۱۸ فرایند، سه فرایند از دانشگاه علوم پزشکی تبریز در جشنواره کشوری شهید مطهری منتخب شدند.
۳ فرایند از دانشگاه علوم پزشکی تبریز در جشنواره کشوری شهید مطهری منتخب شدند
دکترصومی:دانشگاه مکانی برای تربیت بهترین سرمایههای پویای جامعه و جشنواره شهید مطهری، روز اندیشیدن و احترام به استاد و دانشجو است
دکتر محمد حسین صومی، رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، پنجشنبه نوزدهم تیر ماه در جشنواره شهید مطهری و تجلیل از فرایندهای نمونه کشوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت، اظهار کرد: از تمامی کسانی که در سنگر مبارزه با کرونا جان باختند و در بین ما نیستند و در مسیر سعادت جامعه بشری تلاش میکنند و جانشان را در طبق اخلاص گذاشته و در راه مبارزه با کرونا تلاش میکنند، قدردانی میکنم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، وی از تلاشهای معاونت آموزشی برای بهبود آموزش قدردانی کرد ه و با اشاره به وجه تسمیه جشنواره شهید مطهری، گفت: با نگاهی به زندگی این شهید بزرگوار متوجه میشویم که او انسانی بود که بسیاری از مسایل زندگی را درست فهمیده و کم توقع بود.
وی بیان کرد: کرامت با تعظیم دیگران اتفاق نمیافتد، بلکه با دانایی، توانایی و توقع کم، محقق میشود.
دکترصومی با بیان اینکه دانشگاه مکانی برای تربیت بهترین سرمایههای پویای جامعه است، اظهار کرد: دانشجویان نیازمند تربیت درست برای کارآمدی در جامعه هستند.
وی جشنواره شهید مطهری را روز اندیشیدن و احترام به استاد و دانشجو عنوان کرد و افزود: همواره بر قانونمندسازی تاکید داریم و معتقدیم آموزش باید جایی باشد که در آنجا دوستی، صداقت و انسانیت وجود داشته باشد. اساتید رفتارهای قانونمند را تبلیغ کنند. وی تاکید کرد: اول باید خودمان به قانون عمل کرده و سپس دیگران را هم به آن تشویق کنیم.
دکترصومی در ادامه بر ضرورت حفظ حرمت علم، دانشجو و استاد و رعایت تعادل بین آنها تاکید کرد.
وی اظهار کرد: تا رسیدن به اخلاق حرفهای فاصله زیادی داریم، بنا نیست دانشگاه پا به پای به مخاطره افتادن اخلاق در جامعه سقوط کند، باید اخلاقیتر عمل کرده و جامعه را به سمت اخلاقیتر شدن پیش برد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ادامه با بیان اینکه مجازی سازی دانشکدهها از دو سال قبل مطرح شده است، اظهار کرد: حتما باید این مسیر را طی کرده و توسعه سخت افزاری و نرم افزاری و تولید محتوا در حد و شان دانشگاه را مد نظر قرار دهیم.
وی تاکید کرد: توانمندسازی افراد برای تولید محتوا رویکرد جدیدی بوده و باید آن را پیش ببرم.
وی با اشاره به ۱۰ مهارت کلیدی مورد تاکید مجمع جهانی اقتصاد برای سال ۲۰۲۰ برای موفقیت، گفت: باید ببینیم دانش جویانمان را تا چه حد با این مهارتها تربیت کردهایم، به عنوان مثال حل مسائل پیچیده یکی از این مهارتها است و پیچدگی کرونا نشان داد که چه کسانی توانایی تحلیل و توانایی حل مسایل پیچیده را دارند.
وی، تفکر نقادانه را از دیگر ویژگیهای یک انسان موفق عنوان کرد و متذکر شد: تفکر نقادانه یعنی به حساب خود برسید، قبل از اینکه به حساب شما رسیدگی شود و ببینید آیا صلاحیت جایگاه کنونی را دارد یا نه؟
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، بر صرورت داشتن خلاقیت در بین اعضای هیات علمی در حوزههای مختلف و یاد دادن و مسیر خلاقیت به دانش جویان تاکید کرد.
وی با اشاره به مهارت مدیریت انسان پیچیده با توقعات متعدد، اظهار کرد: این ویژگی به هماهنگی و سازگاری اجتماعی که در کرونا هم مطرح است، اشاره دارد، در بحث کرونا نیز ناسازگارها بیشتر با حواشی ناشی از آن درگیر هستند.
دکترصومی با بیان اینکه با توجه به برگزاری جلساتی در نیمه دوم دی ماه و تاکید به روسای بیمارستانها برای تهیه ماسک و لوازم حفاظت فردی، در روزهای اول مشکل کمبود ماسک نداشتیم، اظهار کرد: هیچ فردی به دلیل نبود ماسک و لوازم حفاطت فردی متضرر نشد..
وی متذکر شد: اگر سیستم دولتی کاملا منسجم پای کار کشور نبود، با همه تحریمها آمار فوتیها چندین برابر بود.
معاون آموزش دانشگاه علوم پزشکی تبریز:
۳ فرایند از دانشگاه علوم پزشکی تبریز در جشنواره کشوری شهید مطهری منتخب شدند
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: از بین ۱۸ فرایند، سه فرایند از دانشگاه علوم پزشکی تبریز در جشنواره کشوری شهید مطهری منتخب شدند.
دکتر علی تقی زادیه، پنجشنبه نوزدهم تیر ماه در حاشیه جشنواره شهید مطهری و تجلیل از فرایندهای نمونه کشوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز اظهار کرد: با توجه به شرایط خاص جامعه به دلیل شیوع بیماری کووید ۱۹، اکثر برنامهها و تجلیل از مقام اساتید به صورت کاملا مجازی و یا غیرحضوری اجرایی میشود.
وی افزود: در جشنواره امسال بالغ بر ۲۰۰ فرایند آموزشی به دبیرخانه جشنواره ارسال شده بود که ۱۰ فرایند به عنوان فرایند برتر انتخاب و به جشنواره کشوری ارجاع شد.
وی گفت: از بین ۱۰ تجربه برتر موفق دانشگاهی نیز دو تجربه مربوط به دانشگاه علوم پزشکی تبریز انتخاب است.
دکتر تقی زادیه در بخش پایانی سخنانش خاطرنشان کرد: تلاش داریم تمامی فرایندهایمان به صورت مجازی برگزار شود، تمامی بررسیهای پروندهای و تجلیلها را هم تا جای ممکن غیرحضوری انجام دادهایم و امیدواریم این جشنواره سال بعد با برطرف شدن موانع ایجاد شده بر اثر شیوع کرونا به صورت حضوری برگزار شود.