برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
English فارسی

دانشکده توانبخشیRehabilitation Faculty

فهرست اصلی
تاریخ : چهارشنبه 26 آذر 1399
کد 518

آیین اختتامیه و تجلیل از محققین و پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی تبریز

مراسم تجلیل از محققین و پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی تبریز در حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی به صورت آنلاین برگزار شد

 

مراسم اختتامیه و تجلیل از محققین و پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی تبریز در تاریخ 26 آذرماه 1399 ساعت 10 الی 12 در حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی به صورت آنلاین برگزار شد. 
به گزارش روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری آیین اختتامیه و تجلیل از محققین و پژوهشگران برتر دانشگاه علوم پزشکی تبریز در تاریخ 26 آذرماه 1399 ساعت 10 الی 12 در حوزه ریاست دانشگاه علوم پزشکی با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی به صورت آنلاین برگزار شد. در این مراسم رنیس محترم دانشگاه ، مدیر محترم روابط عمومی، مسئول محترم نهاد رهبری دانشگاه ، معاون محترم تحقیقات و فناوری و مدیر محترم تحقیقات و فناوری و همراهان حضور داشتند مراسم طبق برنامه آغاز و پس از تلاوت آیاتی چند از قرآن کریم و اجرای سرود جمهوری اسلامی ایران، جناب آقای دکتر سمیعی ضمن عرض خیرمقدم  به حضار گرامی گزارشی اجمالی از عملکرد حوزه معاوت تحقیقات و فناوری را ارئه و از تمامی مدیران ،اساتید و کارکنان حوزه ی معاونت تحقیقات و فناوری و همچنین دست اندرکاران هفته پژوهش تشکر و قدردانی نمودند..

وی در ادامه با اشاره به جایگاه سوم دانشگاه علوم پزشکی تبریز در زمینه‌ی پژوهش در بین دانشگاه‌های جهان اسلام پس از دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی، گفت: این دانشگاه در رنکینگ‌های بین‌المللی نیز دارای رتبه‌ی سه یا چهار در بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور بوده و در رنگینک تایمز رتبه‌ی سوم را به خود اختصاص داده است.

وی ادامه داد: تلاش می‌کنیم پژوهش‌هایمان را به سمت تولید محصولات و تولید فرآورده‌های دارویی سوق دهیم تا به حل مشکلات جامعه نیز کمک کند.

سمیعی خاطرنشان کرد: سال گذشته در حوزه فناوری در بین دانشگاه‌های تیپ یک کشور، رتبه‌ی سوم را کسب کردیم و نتیجه‌ی رتبه‌بندی امسال هنوز مشخص نیست.

وی در خاتمه با بیان اینکه ۱۲ طرح فناورانه در زمینه بیماری کووید ۱۹ داریم، گفت: تولید انواع ماسک در مراکز رشد، پاسخگوی نیاز استان بوده و تولید محلول‌های ضدعفونی کننده با دستگاه‌های کاربری، طرح‌های تولید ونتیلاتور از جمله طرح‌هایی است که در کنار دیگر کارهای تحقیقاتی انجام شده در زمینه‌ی روش‌های پیشگیری و درمان کووید۱۹، انجام می‌شود.

دکتر صومی نیز ضمن عرض خیرمقدم به حضار و با اشاره به اوضاع کنونی کشورمان از عزیزانی که در این عرصه فعالیت می کنند تشکر نموده و با اشاره به دوران ریاستشان در حدود 7 سال بیان کردند که در برگزاری هشتمین جشن پژوهش شرکت می کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به این‌که دانشگاه علوم پزشکی تبریز در حال حاضر 23 طرح رجیستری دارد، گفت: به عنوان یک پژوهشگر، باید تعهد کنیم که علم و پژوهش را سرپا نگه‌داریم و زیرساخت‌ها را نیز ایجاد کردیم تا پژوهش‌ها را به نحو احسن به خروجی و محصول تبدیل کنیم.


دکتر محمد حسین صومی در آیین ... با اشاره به عملکرد و اقدامات دانشگاه علوم پزشکی تبریز، اظهار کرد: ما جزو دانشگاه‌های مسئولیت پذیر هستیم و همان اندازه که به حوزه پژوهش نگاه می‌کنیم، همانقدر نیز در حوزه فناوری گام برداشته‌ایم، چنانچه در حوزه کووید 19 نیز تلاش‌های ارزشمندی انجام شده و بیش از 100 طرح فناوری به همراه کارهای تحقیقاتی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز ارائه شد.
وی با تاکید بر این‌که باید همه تجربیات را به کار گیریم تا بتوانیم در ایام آتی گام‌های موثری برداریم، افزود: ما باید به دانشگاهی افتخار کنیم که علم را بر مبنای عقل و پژوهش مورد توجه قرار داده است و دانشگاه علوم پزشکی تبریز هم در این رابطه گام‌های موثری برداشته است.

وی با تاکید بر اهمیت توسعه زیرساخت‌ها و امکانات نیز گفت: در حوزه تکمیل زیرساخت‌ها و تجهیزات نیز طی سال‌های اخیر تلاش‌های بسیاری انجام دادیم که مرکز نوع آوری و شتاب دهی ما یکی از اتفاقات بوده و همچنین مرکز جامع سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی  دانشگاه علوم پزشکی تبریز از نظر فضا و تجهزات ظرفیت ویژه‌ای است.

 در خاتمه از تمامی منتخبین نوردهمین جشنواره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز تقدیر به عمل داد.

 فایل Pdf منتخبین نوزدهمین جشنواره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز آذرماه 1399

فایل pptx منتخبین نوزدهمین جشنواره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تبریز آذرماه 1399