مدیر گروه کاردرمانی دانشکده علوم توانبخشی تبریز با قدردانی از تلاش های رئیس دانشکده اعلام کرد: دراواخر سال 1399 برای تجهیز مراکز کاردرمانی دانشگاه 2 میلیارد ریال هزینه شد.
دکتر محمدی گفت: این مبلغ برای تامین تجهیزات پژوهشی در راستای اقدام برای کسب مجوز دوره کارشناسی ارشد در دانشکده و همچنین تامین تجهیزات مورد نیاز بخشهای بالینی گروه کاردرمانی، مرکز جامع تکامل تبریز ،کلینیک امام خمینی (ره) ،بیمارستان اسدآبادی،مرکز جامع اوتیسم وبیمارستان شهدا و نیز در راستای تکمیل تجهیزات آموزشی در اتاق فعالیتهای روزمره زندگی هزینه شد.
دکتر محمدی با بیان اینکه تجهیز مراکز کاردرمانی دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای ایجاد رشته کارشناسی ارشد کاردرمانی در دانشکده یک ضرورت است افزود: کار درمانی و توانبخشی یکی از شاخههای مهم سلامت بوده که در جهت ارتقای کیفیت بیماران گام بر می دارد
.
دکتر محمدی افزود: بیماران با دلایل متفاوت ممکن است در اثر بیماری و یا عوارض آن دچار آسیب های جدی در زمینه های گوناگون از جمله آسیب دیدگی اندام فوقانی، نورولوژی، نخاعی، محدودیت جسمی، حرکتی و... شوند و اینجاست که وظایف کاردرمانگران شروع می شود.
وی گفت: در کلینیکهای دانشگاه بیشتر بر ارائه خدمات برای کودکان دچار انواع اختلالات جسمی، حرکتی، یادگیری، ذهنی، رفتاری و درسی تمرکز شده که با تلاش درمانگران بتوانند در بزرگسالی استقلال خود را در جریان فعالیت های روزمره زندگی به دست بیاورند و برای ارائه خدمات به افراد بزرگسال در بخش های مختلف از جمله آسیب های نورولوژی، نخاعی، ارتوپدی به ویژه آسیب های اندام فوقانی، ضایعات نخاعی، پارکینسون،
MS و... تمرکز شده است و بیماران از مراکز مختلف درمانی با دستور پزشک مربوطه به این مرکز انتقال داده می شوند
.
مدیر گروه کاردرمانی تاکید کرد: باتوجه به اینکه استمرار حضور بیماران در جلسات کاردرمانی و توانبخشی باعث پیشرفت و بهبود حال بیماران می شود علارغم شیوع بیماری کرونا تمامی مراکز کاردرمانی دانشگاه با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی به ارائه خدمات می پردازند تا حضور بیماران کمرنگ نشود.
گفتنی است: نصب و راه اندازی دستگاه نورو بیوفیدبک یکی از تجهیزات خریداری شده در راستای انجام امور پژوهشی و توسعه تحصیلات تکمیلی گروه کاردرمانی است.